Cellenbeton Latei 2000x250x100mm

76,18 incl. BTW

€ 68,56 incl. BTW Afhaalprijs

Cellenbeton Lateien worden gebruikt om een raam- of deuruitsparing te overbruggen. U heeft keuze uit een ruim assortiment aan Cellenbeton Lateien.

Afmeting (LxHxB): 2000 x 250 x 100 mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: ca. 5 werkdagen

Cellenbeton Latei 2000 mm

Cellenbeton lateien 2000 mm gebruikt u als u een woning, bedrijfspand of aanbouw gaat bouwen. Deze Lateien worden geplaatst boven een raam of deursparing. De Latei vangt de bovenliggende constructie op en zorgt dus voor de stevigheid van het raam- of deuropening. Om deze stevigheid te garanderen is het belangrijk dat de latei op de juiste manier gelegd wordt. De latei moet minimaal 12,5 cm aan beide kanten op de muur liggen, ook wel de oplegging genoemd. Vanzelfsprekend moet er goed op gelet worden dat de juiste maat geplaatst wordt.

Voordelen Cellenbeton Latei 2000 mm

  • Geen koudebruggen
  • Snelle doorlooptijd doordat de latei direct geplaatst kan worden
  • Geen uitzettingsverschillen tussen latei en wand
  • Verschillenden lengte, breedte, en hoogte maten zijn mogelijk. Vraag naar onze maatwerkservice.

Cellenbeton Latei 200 cm voorkomt koudebruggen

Als er gekozen is om met Cellenbeton te bouwen is het verstandig om ook voor Cellenbeton Lateien te kiezen. Cellenbeton is een duurzaam bouwmateriaal wat veel goede eigenschappen heeft. Een daarvan is dat Cellenbeton niet krimpt of uitzet. Als de materialen op de juiste manier gelegd zijn zal er dus géén scheurvorming ontstaan. Scheurvorming zorgt namelijk voor energieverlies waardoor er koudebruggen ontstaan. Koudebruggen staan ook wel bekend als bouwknopen. Dit zijn zwakke punten in de buitenschil van een pand. Deze bouwknopen ontstaan op plaatsen waar de Thermische isolatie niet goed doorlopen of op elkaar aansluiten. Deze koudebruggen ontstaan vaak in een gevel, dak of vloer.

Verschillende maten Lateien

Cellenbeton lateien zijn te krijgen in verschillende soorten en maten. Naast de standaardmaten kunt u bij Betoncellen.nl terecht voor vrijwel elke afmeting. Er zijn maatwerk-lateien beschikbaar voor diverse wanddiktes van 200 mm t/m 500 mm.

Voor buitengevels zijn er lateien met isolatie beschikbaar. Deze isolatie zorgt ervoor dat er geen koudebruggen ontstaan.

Doe- het- zelf met Cellenbeton

Wat veel mensen niet weten is dat Cellenbeton Lateien 100 mm steeds vaker gebruikt worden om meubelstukken mee kunt maken. Hierbij kunt u denken aan tuin- of keukenbanken, wandmeubels, wijnrekken, lounge meubilair, kasten of dergelijke. Het materiaal is goed hanteerbaar en is klaar voor een strakke afwerking.

Specificaties

Breedte: 100 mm
Hoogte: 250 mm
Lengte: 2000 mm
Afmeting (LxHxB): 2000x250x100mm of 200x250x10cm

Toepassingen

  • Binnenwanden
  • Scheidingswanden
  • Buitengevels
  • Nissen
  • Schoorsteen ombouw
  • Onderslag
Gewicht 51 kg
blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen