Lijm Cellenbetonlijm 15kg HplusH

12,70 incl. BTW

€ 11,43 incl. BTW Afhaal prijs

Gewicht: 15 kg

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad • 

Categorieën: , Tags: ,

Lijm Cellenbetonlijm 15 kg

Lijm voor Cellenbeton kunt u bij ons per stuk bestellen. Hoeveel Cellenbeton Lijm u nodig heeft hangt van de afmeting van de Cellenbetonblokken waarmee u gaat bouwen. Op onze website kunt u bij elk product terugvinden hoeveel Cellenbeton Lijm u nodig heeft.

Cellenbetonblokken lijmen

Of u nu H+H blokken gaat lijmen of u gaat cellenbetonblokken lijmen van een ander merk, het gaat erom dat het op de juiste manier met de juiste producten gebeurt. De eerste laag cellenbetonblokken, de zogenaamde kimlaag wordt altijd in de kimlaag-mortel gelegd en niet in de cellenbetonlijm. Dit is om oneffenheden van de ondergrond recht te trekken. Alle volgende lagen kunnen wel gewoon gelijmd worden.

Cellenbeton lijm 15kg voor Cellenbetonblokken

De lijm van H+H wordt geleverd in poedervorm. Deze moet gemengd worden met water. De lijm is op de juiste dikte wanneer u er een gleuf in kunt trekken en deze niet direct dichtloopt. Na het aanmaken van de lijm is het product enkele uren te gebruiken. U kunt het niet bewaren tot de volgende dag dus het is belangrijk dat u niet te veel lijm in één keer aanmaakt. Het is beter om later wat cellenbetonblokken lijm bij te maken als dat nodig is.

Cellenbeton lijmen

Als de lijm aangemaakt is, kunt u beginnen met lijmen. U brengt de lijm met de lijmschep, lijmtroffel of lijm verdeelbak aan op de cellenbeton blokken. De lijm moet goed en egaal verdeeld zijn en een dikte hebben van ongeveer 2-3 millimeter.

Het is belangrijk dat u de Cellenbeton lijm ook aanbrengt op de verticale zijde ( stootvoegen ) van de blokken die achter elkaar komen te staan zodat ze ook aan de zijkanten aan elkaar bevestigd worden.

Bij Betoncellen.nl hebben we alles wat u nodig heeft om uw cellenbeton te lijmen, zagen en stapelen. Wij voorzien u ook graag van advies over de verwerking van cellenbeton. Op deze website staan handige tips voor het succesvol bouwen met cellenbetonblokken. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

H+H cellenbetonlijm is een industrieel vervaardigde droge kleef lijmmortel voor het verlijmen van cellenbeton ( metselmortel type T ) in de sterkteklasse M10 conform NBN EN 998-2. Deze mortel draagt het CE Label.

Specificaties

Fabrikant: H+H
Inhoud: 15 kg per zak
Druksterkteklasse: M10
Brandweerstand: Euroklasse A1
Open tijd: 7 min.
Mengverhouding: per 15kg Cellenbeton lijm ca. 3,5 liter water

Cellenbetonlijm is geschikt voor het verlijmen cellenbetonblokken voor binnen en buiten.

Gewicht 15 kg

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen