Cellenbeton Kimblok Gehydrofobeerd 600x200x100mm

3,35 incl. BTW

€3,01 incl. BTW bij afhalen

 

Kimblokken opmaat geleverd? klik hier

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad •

Categorie: Tag:

Kimlaag zetten

Als u de kimlaag gaat zetten kunt u hiervoor gehydrofobeerde Kimblokken voor gebruiken. Deze blokken worden bij de eerste laag van het lijm- of metselwerk gebruikt. Deze eerste laag staat beter bekend als de Kimlaag. De Kimlaag dient als aansluiting tussen de wand en de vloer en wordt geplaatst op de fundering in een zogenoemde Kimlaag mortel. Hierdoor worden oneffenheden van de ondergrond opgevangen waardoor de Kimlaag, en de rest van het lijmwerk, waterpas geplaatst kan worden.

Wat is gehydrofobeerd?

Hydrogefobeerde cellenbeton kimblokken zijn blokken die voorzien zijn van een soort impregneermiddel. Dit zorgt ervoor dat het cellenbeton kimblok extra waterafstotend is. Gehydrofobeerde cellenbetonblokken worden meestal toegepast als de blokken onder het maaiveld komen en bij verbouwingen, renovatieprojecten met vochtige vloeren.

Verwerking van Cellenbeton Kimlaag

Voor u de wand kunt opbouwen moeten de Cellenbeton Kimblokken in een Kimlaag mortel gelegd worden. Deze mortel zorgt voor een goede en optimale hechting.  Daarnaast zorgt u met deze mortel ervoor dat u vlak en waterpas kunt werken. Kimmortel moet 24uur uitharden onder de Kimblokken voordat u kunt doorgaan met metselen of verlijmen van de rest van de wand.

Als de Cellenbeton Kimblokken op de begane grond geplaatst worden is het verstandig om een folie onder de specie te gebruiken. Dit zorgt ervoor de vocht niet de kans krijgt om op te trekken.

Specificaties Kimblokken

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: C4/500
Breedte: 100 mm
Hoogte: 200 mm
Lengte: 600 mm
Aantal stuks per pallet: 120 stuks
Aantal m² per pallet: 14,40 m²
Verbruik lijm per m2: 2,40 kg
Uitvoering: Glad
Gewicht per pallet: 954 kg

Gewicht 7,95 kg
Afmetingen 60 × 10 × 20 cm

Andere suggesties…

blank
blank
blank
blank
Over Cellenbeton blokken
Wij zijn BetonCellen.nl, specialist op het gebied van cellenbeton blokken. Na jarenlange ervaring in de bouw, hebben wij besloten om ons volledig te richten op cellenbeton materialen. Waarbij H+H Cellenbeton, Gasbeton onze kern is.
Contactgegevens
123Cellenbeton BV
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
KvK nummer: 66284554
BTW nummer: 856479482B01
Recensies
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 44 beoordelingen